2011. november 16.

Megvan a Profession.hu új értékesítési vezetője

Elődje a Sanoma kereskedelmi szervezetének átszervezése nyomán került a digitális szolgáltatásértékesítési igazgatói pozícióba.

Elődje a Sanoma kereskedelmi szervezetének átszervezése nyomán került a digitális szolgáltatásértékesítési igazgatói pozícióba.
Zsédely Krisztián

Zsédely Krisztián lett a Sanoma Media állásportáljának új értékesítési vezetője. Feladata a Profession.hu szerepének további erősítése, a szolgáltatási paletta bővítése, illetve a site szervezeti működésének optimalizálása lesz.

A szakember a United Business Media értékesítési vezetői pozíciójából érkezett a Profession.hu csapatába, ahol idén júniustól előbb key account manager volt, majd novembertől veszi át a teljes sales irányítását.

A váltásra azért került sor, mert a Sanoma átszervezte kereskedelmi igazgatóságát, melynek nyomán Martis István, a korábbi értékesítési vezető októbertől digitális szolgáltatásértékesítési igazgató lett, s e poszton stratégiai szinten felügyeli az állásportált, részt vesz az igazgatótanácsi döntések előkészítésében-végrehajtásában, illetve a cégcsoport konzultációiban.

Címkék: sanoma profession.hu

Speciális programozói készségeket igényel a filmipar

2019. június 20.

A filmiparban edződő programozók merőben más kihívásokkal kell szembenézzenek, más hozzáállással – állapították meg a szakmai előadók a Codecool Programozóiskola szervezésében lezajlott Főszerepben a programozó meetupon.

Új vezetőket igazolt a HPS Group

2019. június 20.

Két új vezetővel bővült a HPS Group csapata: Kuti István digitális üzletágvezetőként, Szakál Zoltán pedig stratégiai vezetőként csatlakozott a céghez.