2011. június 30.

Megvan az Est Media Group új ügyvezetője

A Kádár Tamást váltó új ember elsősorban a print üzletág átszervezésére fókuszál majd.

A Kádár Tamást váltó új ember elsősorban a print üzletág átszervezésére fókuszál majd.

2011. június 28-tól Pankotai Csaba látja el az Est Media Group (EMG) ügyvezető igazgatói feladatait. Az ő feladata elsősorban a médiacsoport anyacégének legutóbbi közgyűlésen elfogadott reorganizációs terv végrehajtása, ezen belül a Print üzletág átszervezése és oiperatív irányítása lesz. Az EMG egyéb reorganizációs kérdéseit továbbra is Balázs Csaba viszi.

Pankotai Csaba a romániai és bulgáriai programmagazinok piacán szerzett tapasztalatokat. Érdekeltséggel rendelkezik a romániai Sapte Seri, illetve a bolgár Programata programmagazin családokban, utóbbinak az ügyvezetését is ellátta - közölte az Est Media Nyrt.

Az új ügyvezető Kádár Tamást váltja, aki április végével távozott az EMG éléről. A médiacsoportot 2008 eleje óta irányította, távozását követően pedig a Sziget Kft. élén kötött ki, mint operatív vezető.

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt.

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.