2011. június 30.

Megvan az Est Media Group új ügyvezetője

A Kádár Tamást váltó új ember elsősorban a print üzletág átszervezésére fókuszál majd.

A Kádár Tamást váltó új ember elsősorban a print üzletág átszervezésére fókuszál majd.

2011. június 28-tól Pankotai Csaba látja el az Est Media Group (EMG) ügyvezető igazgatói feladatait. Az ő feladata elsősorban a médiacsoport anyacégének legutóbbi közgyűlésen elfogadott reorganizációs terv végrehajtása, ezen belül a Print üzletág átszervezése és oiperatív irányítása lesz. Az EMG egyéb reorganizációs kérdéseit továbbra is Balázs Csaba viszi.

Pankotai Csaba a romániai és bulgáriai programmagazinok piacán szerzett tapasztalatokat. Érdekeltséggel rendelkezik a romániai Sapte Seri, illetve a bolgár Programata programmagazin családokban, utóbbinak az ügyvezetését is ellátta - közölte az Est Media Nyrt.

Az új ügyvezető Kádár Tamást váltja, aki április végével távozott az EMG éléről. A médiacsoportot 2008 eleje óta irányította, távozását követően pedig a Sziget Kft. élén kötött ki, mint operatív vezető.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2 napja

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.