2013. február 13.

Megvan az MRSZ új ügyvezetése

A szövetség decemberben váltott elnököt, januártól pedig új főtitkár érkezett, most megvan az új ügyvezetés is.

A szövetség decemberben váltott elnököt, januártól pedig új főtitkár érkezett, most megvan az új ügyvezetés is.

A decemberi elnök- és januári főtitkárváltást követően összeállt a Magyar Reklámszövetség (MRSZ) új ügyvezetősége is. A testületnek Urbán Zsolt elnök felkérése alapján Iglódi-Csató Judit (Tesco), Fülöp Szilvia (Vodafone), Vidus Gabriella (R-time), Hivatal Péter (Metropol), Mezriczky László (Ispiro Consulting), Nagy Bálint (IBS) és Novák Péter (RCKO) lett a tagja.

A múlt héten már megvolt az ügyvezetés első ülése, melyen megkezdték az MRSZ következő időszakra vonatkozó stratégiájának megalkotását és az e stratégia megvalósulását támogató eszköztár összeállítását.

"Ezúton is szeretném még egyszer megköszönni a kollégáknak, hogy a felkérést elfogadták és nagyon megtisztelőnek tartom, hogy együtt dolgozhatunk az MRSZ céljainak megvalósításában. Sok tervünk van, amelyek megvalósításához munkacsoportok felállítását tervezzük, amelyek kialakításáról, a tervezett feladatokról, programokról folyamatos tájékoztatást fogunk adni. A célunk az, hogy az MRSZ tevékenysége a legmesszemenőbbekig a tagság és a teljes magyar reklámipar érdekeit szolgálja" – mondta el Urbán Zsolt.

″Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

2020. november 26.

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.