2012. december 12.

Megvan az MTI új vezére

Galambos István szolgáltatási vezérigazgató-helyettes tölti be a pozíciót 2013. január 1-jétől.

Galambos István szolgáltatási vezérigazgató-helyettes tölti be a pozíciót 2013. január 1-jétől.

Galambos Istvánt, a Magyar Távirati Iroda Nonprofit Zrt. (MTI) szolgáltatási vezérigazgató-helyettesét választotta a Közszolgálati Közalapítvány kuratóriuma az MTI új vezérigazgatójának - tájékoztatta Balogh László kuratóriumi elnök az MTI-t. Galambos István 2013. január 1-jétől tölti be a pozíciót.

Az NMHH Médiatanácsa Galambos Istvánt és Hudra Árpádot, az MTVA hírügynökségi koordinációs irodájának vezetőjét jelölte a második fordulóban a posztra. Azért kellett új vezérigazgatót választania a kuratóriumnak, mert Belénessy Csaba 2012. december 31-jével távozik posztjáról.

Galambos István 2004-től a Magyar Rádióban dolgozott hírszerkesztőként, majd turnusvezetőként. 2007-től a Lánchíd Rádióban volt hírszerkesztő és hírműsorszerkesztő. 2008-tól az MTI alelnöki kabinetvezetője, majd 2010-től a vezérigazgató kabinetfőnöke volt. 2011 óta az MTI szolgáltatási vezérigazgató-helyettese.

Főszerkesztőváltás a G7-nél

2020. augusztus 5.

Augusztustól Váczi István váltja Kasnyik Mártont a G7.hu főszerkesztőjeként. A váltást a G7 társalapítója, Kasnyik Márton kezdeményezte, családi okok miatt.


Több száz állás a média és marketing világából