2011. február 01.

Megyeri András a TV2-nél folytatja

A szakember ezt megelőzően a Viasat kereskedelmi igazgatója volt.

Mostanra a TV2 megerősítette a marketingigazgató távozását, de máris itt a következő hír: értesülésünk szerint Megyeri Andrással erősít a kereskedelmi igazgatóság. Kovács Krisztián továbbra is marad a helyén.
Megyeri András

Mozgalmas napokat él meg a TV2. Nemrég tudattuk, hogy Steve Varcoe tanácsadóként erősíti a kereskedelmi csapatot, majd ma hivatalossá vált, hogy Nagy Andrea marketing- és kommunikációs igazgató távozik a cégtől.

Legfrissebb értesülésünk szerint Megyeri András is a TV2-nél folytatja, mint üzletfejlesztési osztályvezető.Ő Fekete Attilát váltja, aki terjesztési és üzletfejlesztési osztályvezető volt, s közös megegyezéssel távozott a csatornától. Azt nem tudni, hogy a terjesztési terület kihez kerül.

Bár korábban azt rebesgette a piac, hogy Kovács Krisztián kereskedelmi igazgatótól is megválthat Simon Zsolt vezérigazgató, de egyelőre úgy tűnik, a szakember túléli a változásokat, hiszen Varcoe csupán tanácsadónak érkezett, és a korábban a Viasatnál kereskedelmi igazgatói poszton dolgozó Megyeri sem kereskedelmi igazgató lett.

Címkék: tv2

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt. Frissítve!

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.