2014. augusztus 07.

Mester Sándor ismét a Computerworldhöz igazol

A szakember szeptember elején tér vissza a kiadóhoz.

A szakember szeptember elején tér vissza a kiadóhoz.

Ősztől ismét Mester Sándor irányítja a Computerworld márka köré épített nyomtatott és online kiadványok, illetve rendezvények B2B-üzletágát, emellett a Computerworld lapigazgatója lesz. A szakember korábban már többször dolgozott a Project/029-nél, illetve annak elődjénél, legutóbb 2013 májusától hét hónapon át. Fábián Zoltán, aki eddig a Project/029 B2B-üzletágát vezette, üzletfejlesztési vezetőként folytatja.

Mester Sándor életműdíjas informatikai újságíró, aki már korábban is megfordult a Computerworldnél, akkor főszerkesztőként (1990-től 1997-ig). Később ügyvezető igazgatóként vezette a Scala ECE Hungary céget, majd Brüsszelben két éven át irányította az ETIS nemzetközi informatikai-távközlési szövetség központi irodáját. 2001 és 2007 között a Origo.hu portálnál dolgozott, ahol az utolsó 4 évében a hirdetési igazgatói posztot töltötte be. 2007 februárja után független tanácsadóként tevékenykedett.

Új ügyvezető igazgató az IT Services Hungary-nél

11 órája

Új ügyvezető igazgatója van január elejétől az IT Services Hungary Kft.-nek, a holland Erik Slooten az írországi eir Group éléről jött Magyarországra, és vette át a tavaly leköszönt Chris Wilson pozícióját.

Fejvadászcégnél folytatja Ruszkai Nóra

2018. január 17.

A Sanoma Media Budapest volt vezérigazgató-helyettese, a Lifetime Media jelenlegi tulajdonosa az Amrop Kohlmann & Youngnál folytatja - írta meg a 24.hu.