A 168 Óra közéleti hetilap ma megjelent számában jelentette be Mester Ákos alapító főszerkesztő, hogy visszavonul, és a továbbiakban tanácsadóként segíti utódja, Tóth Ákos munkáját.

A lapot alapító Mester Ákos Ennyi volt című írásában felidézi, hogy 1964. április elsején lépett be a Magyar Rádióhoz, ahonnan harminc évvel később, 1994. április 1-jén "kipenderítették". Újabb huszonkét év elteltével a legendás 168 Óra című rádióműsorból kinőtt hetilaptól is elköszönt.

Mint ismeretes, a 168 Óra kiadójában tavaly októberben szerzett többségi részesedést a Brit Média Befektetési Kft., amely a Klubrádiónak is résztulajdonosa. Mester Ákos utóda a Brit Média Kft. tartalomfejlesztési vezetője, Tóth Ákos lesz.

Mester Ákossal (képünkön balra) és az azóta szintén eltávozott kiadóigazgatóval, Jávori Péterrel tavaly januárban közöltünk hosszabb interjút.

A friss lapszámból az is kiderül, hogy az új főszerkesztővel a jövő héten már "külsejében és tartalmában is megújult" lapot jelentetnek meg.

A tulajdonos elképzeléseiről Mester Ákos, Tóth Ákos, valamint Somogyi Zoltán részvételével holnap tartanak sajtótájékoztatót.

″Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

2 napja

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.