2017 novembertől Mészáros Kinga látja el a cégcsoport stratégiai vezérigazgató-helyettesi feladatait. Az új vezető a Publicis Groupe-tól érkezik a Central Médiacsoport menedzsmentjébe, a jövőben kiemelt feladatai közé tartozik a stratégiailag fontos digitális területek irányítása, és fejlesztése.

Mészáros Kinga 18 éves ügynökségi tapasztalattal rendelkezik, korábbi reklámkommunikációs munkái után 2005-ben csatlakozott a Saatchi & Saatchi nemzetközi ügynökséghez, 2007-től átvette az ügyfélkapcsolati osztály vezetését, majd 2009-től a cég ügyvezetője lett. A Publicis Groupe 2016 évi átszervezését követően a magyarországi Publicis One ügynökségi csoport vezetőjévé nevezték ki, amely 3 reklámügynökségi és 2 médiaügynökségi márkát egyesített. Az elmúlt másfél évben elsősorban a reklám- és médiaügynökségi üzleti modellek integrációját irányította.

A Central Médiacsoportban az új vezetőhöz a jövőben többek között a digitális kiadványok irányítása tartozik.

„Mészáros Kinga olyan vezető, aki a drámai gyorsasággal változó piacon is képes víziót alkotni. Igazi változásvezető, ki mer lépni a megszokott keretekből, és megkérdőjelezi a piac dogmatikus alapvetéseit. Nekünk pedig pont erre a szellemiségre van szükségünk a digitális portfoliónk továbbfejlesztéséhez.”

-nyilatkozta Varga Zoltán, a Central Médiacsoport vezérigazgatója a kinevezés kapcsán.

„Le kell mondanunk a változatlanság kényelméről. Egyre kevésbé léteznek hosszú távon működő bevált képletek, megoldások. Az állandó megújulás lehetőségét a big data és az emberi kreativitás összekapcsolásában látom, melyek együtt biztosíthatják a kommunikációs és médiapiac jövőjét. A Central Médiacsoportban olyan munkahelyet találtam, amiben megvan ez a potenciál, és képes gyorsan reagálni a változó környezetre, lehetőséget ad a folyamatos építkezésre, megújulásra.”–mondta el az újonnan kinevezett vezérigazgató-helyettes.