2013. július 22.

Mező László a MediaCom vezérigazgatója

A szakember Mondok Árpád helyére érkezik az OMD éléről.

A szakember Mondok Árpád helyére érkezik az OMD éléről.
Mező László

2013 szeptemberétől Mező László tölti be a MediaCom Magyarország vezérigazgatói pozícióját. A szakember az elmúlt hét évben az OMD ügyvezető igazgatója volt, az új poszton az ügynökségnél 16 évet töltött Mondok Árpádot váltja. Mielőtt az OMD-nél ügyvezető lett, kereskedelmi és csoportigazgató volt az ügynökségnél, illetve a HMS Caratnál is.

A MediaCom jelenleg az ötödik legnagyobb médiaügynökség a magyar piacon. Ügyféllistáján olyan nevek szerepelnek, mint az Unicredit, Allianz, Procter Gamble, Sony és Sanoma - áll a közleményben, amely szerint Mező László "megbízásának legfontosabb része, hogy biztosítsa a MediaCom magyarországi ügyfeleinek a nemzetközi hálózat nyújtotta előnyöket, miközben tovább építi a MediaCom Magyarország képességeit és erősségeit – különös tekintettel a digitális területre. Továbbá azzal is megbízták, hogy az ügynökséget Magyarország egyik legkedveltebb munkahelyévé tegye a MediaCom mottójának 'People first, better results' szellemiségében."

"Nagyon várom ezt az új kihívást. Már sokat hallottam a MediaCom hálózat erősségéről és várom, hogy kiaknázhassam a MediaCom Magyarországban rejlő számos lehetőséget. Úgy hiszem, hogy megvan minden erőforrásunk ahhoz, hogy komoly eredményeket érjünk el a saját országunkban az én teljes elkötelezettségemmel" - nyilatkozta a frissen kinevezett vezérigazgató.

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt. Frissítve!

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.