2013. május 14.

Mező László az IAB elnökségében

Az OMD ügyvezető igazgatója Szabó Eriket váltja ügynökségi oldali tagként.

Az OMD ügyvezető igazgatója Szabó Eriket váltja ügynökségi oldali tagként.
Mező László

Mező Lászlót választotta az IAB Hungary tagsága anonim szavazással a szervezet új ügynökségi oldali elnökségi tagjának. Az OMD Hungary ügyvezető igazgatója Szabó Eriket váltja a pozícióban. "Köszönöm a bizalmat, nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy az IAB elnökségébe kerülhetek. Az iparágnak nagy szüksége van az összefogásra, és erre az IAB pozitív példa. Azon szeretnék munkálkodni, hogy ezt tovább erősíthessem" - mondta el Mező László kinevezése kapcsán.

Szabó Erik az IAB Hungary egyik alapítója, aki immár harmadik mandátumát töltötte az elnökségben. Pozíciójáról azért mondott le, mert jelentősen megsokasodtak a CarnationGroup körüli teendői, és emiatt nem tud kellő energiát fektetni az IAB-s elnökségi feladatokra. A CarnationGroup nemrégiben csatlakozott a Possible-hoz, elindította az Okegot, illetve a szakember egy, a csoporthoz tatozó mobiljáték-fejlesztő céget is ügyvezet.

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt.

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.