2013. május 14.

Mező László az IAB elnökségében

Az OMD ügyvezető igazgatója Szabó Eriket váltja ügynökségi oldali tagként.

Az OMD ügyvezető igazgatója Szabó Eriket váltja ügynökségi oldali tagként.
Mező László

Mező Lászlót választotta az IAB Hungary tagsága anonim szavazással a szervezet új ügynökségi oldali elnökségi tagjának. Az OMD Hungary ügyvezető igazgatója Szabó Eriket váltja a pozícióban. "Köszönöm a bizalmat, nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy az IAB elnökségébe kerülhetek. Az iparágnak nagy szüksége van az összefogásra, és erre az IAB pozitív példa. Azon szeretnék munkálkodni, hogy ezt tovább erősíthessem" - mondta el Mező László kinevezése kapcsán.

Szabó Erik az IAB Hungary egyik alapítója, aki immár harmadik mandátumát töltötte az elnökségben. Pozíciójáról azért mondott le, mert jelentősen megsokasodtak a CarnationGroup körüli teendői, és emiatt nem tud kellő energiát fektetni az IAB-s elnökségi feladatokra. A CarnationGroup nemrégiben csatlakozott a Possible-hoz, elindította az Okegot, illetve a szakember egy, a csoporthoz tatozó mobiljáték-fejlesztő céget is ügyvezet.

Speciális programozói készségeket igényel a filmipar

1 órája

A filmiparban edződő programozók merőben más kihívásokkal kell szembenézzenek, más hozzáállással – állapították meg a szakmai előadók a Codecool Programozóiskola szervezésében lezajlott Főszerepben a programozó meetupon.

Új vezetőket igazolt a HPS Group

8 órája

Két új vezetővel bővült a HPS Group csapata: Kuti István digitális üzletágvezetőként, Szakál Zoltán pedig stratégiai vezetőként csatlakozott a céghez.