2015. szeptember 30.

Mezősi Tamás a Világgazdaság főszerkesztője

Hamarosan bejelentik a gazdasági napilap megújulásának részleteit.

2015. október 2. napjától a Mediaworks menedzsmentje Mezősi Tamást nevezte ki a Világgazdaság elsőszámú vezetőjének, míg Tóth Levente korábbi főszerkesztő közös megegyezéssel távozik a kiadótól.

A 15 éves gazdasági újságíró múlttal rendelkező Mezősi Tamás a Világgazdaság főszerkesztőjeként folytatja pályafutását. A szakember 13 évet töltött el a Napi Gazdaságnál: előbb újságíróként, majd hat évig szerkesztőként dolgozott, 2011-2013 között pedig főszerkesztő-helyettesként irányította a lapot. Ezt követően 2014-ig a Vs.hu felelős szerkesztője volt. 2010-ben ösztöndíjprogram keretében tanulmányozta a német Handelsblatt üzleti napilap szerkesztőségét.

„Célom az ország egyetlen gazdasági napilapjának megújítása, egy kompakt, a gazdasági élet minden szereplőjét több és hasznosabb információval ellátó, modern orgánum fejlesztése, mindezt a Világgazdaság hagyományaira építve”– mondta el Mezősi Tamás.

Rónai Balázs, a Mediaworks vezérigazgatója méltatta Tóth Levente korábbi főszerkesztő tavalyi kinevezése óta elért eredményeit, a lap 2014-es átvételéhez képest 30 százalékkal több gazdasági tartalom létrehozását és a szerkesztőség átalakítását.

″Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

2 napja

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.