2011. augusztus 02.

Minisztériumból igazolt a Figyelő

Új főszerkesztő-helyettes érkezett az üzleti hetilaphoz, mellette új rovatvezetőket nevezett ki Illisz László.

Új főszerkesztő-helyettes érkezett az üzleti hetilaphoz, mellette új rovatvezetőket nevezett ki Illisz László.

A formai és tartalmi átalakításokat, illetve Illisz László főszerkesztői kinevezését követően újabb változások vannak a Word Communications által megvásárolt Figyelőnél. Ezúttal a szerkesztőségi csapatot bővítették.

2011. augusztus 1-jétől főszerkesztő-helyettesként folytatja a lapnál Kamasz Melinda, aki a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium sajtófőnöki pozíciójából érkezik. Korábban a Világgazdaság főszerkesztő-helyettese volt, azt megelőzően a Magyar Hírlapnál és a Privát Profitnál dolgozott.

"Úgy gondolom, hogy a média különböző területein szerzett eddigi szakmai és vezetői tapasztalataim, valamint gazdasági újságírói munkám eredményesen támogatják majd a Figyelőt a kitűzött célok elérésében. Elkötelezett vagyok amellett, hogy egy olyan hetilapot készítsünk, amely a jelenleginél szélesebb olvasóközönséget szólít meg, miközben nem enged szakmai színvonalából" - kommentálta érkezését Kamasz Melinda.

Mellette a 2007 novembere óta a lapnál dolgozó Brückner Gergely lépett elő a Pénz+Befektetés rovat vezetőjévé. Ő korábban a Bank&Tőzsde, illetve a Manager Magazin szerkesztője volt, s több szakmai elismerést is nyert az elmúlt években. Vele párhuzamosan a 2005 óta figyelős Váczi István került a Cég+Piac rovat élére.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2 napja

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.