2013. július 19.

Mondok Árpád távozott a Mediacom éléről

Mondok Árpád több mint másfél évtizedes vezetői pályafutás után távozott a Mediacom éléről.

Mondok Árpád több mint másfél évtizedes vezetői pályafutás után távozott a Mediacom éléről. Terapeutaként folytatja, de a médiavilágnak sem fordít hátat.

Mondok Árpád portálunk megkeresésére elmondta, új szakasz kezdődik az életében. Szakmailag rendkívül eredményes másfél évtizedet töltött a Mediacom élén, de mostantól egy másik tevékenységgel szeretne több időt tölteni.

Mint az Anahata Terápiás Központ honlapjáról kiderül, Mondok Árpád már komoly tapasztalatra tett szert terapeutaként: Gestalt-terapeuta gyakornok, harmadéves a Norvég Gestalt intézet akkreditált magyarországi Gestalt-terapeuta képzésén, a Magyar Gestalt Egyesület tagja. Tanulmányai során Ted Verhammen holland transzperszonális terapeutánál tanult rajzelemzést, majd Wilbert Alix amerikai pszichológusnál képződött ki, mint transztánc facilitátor. Transztánc Esteket és a Beáta Bishop által honosított TPW (TranszperszonalisWorkshop) önismereti műhelyeket tart. Watsu kezelő gyakornok.

Eddig ügynökségi munkája mellett dolgozott - feleségével együtt - terapeutaként, a továbbiakban ezt tekinti fő tevékenységének. De a médiavilággal és a kommunikációval nem kíván szakítani, a későbbiekben még dolgozni fog marketingkommunikációs projekteken.

A szakember a Médiapiac számos konferenciájának volt előadója vagy moderátora, legutóbb a Márkaépítés egyik kerekasztalában szerepelt, több ügynökség első embere, Bognár Tamás, Somlói Zsolt és Mező László társaságában.


Több száz állás a média és marketing világából