2011. május 17.

Mong Attila az [origo]-nál

A Magyar Rádiótól távozó újságíró elsősorban a portál publicisztikai mellékletét, a Komment.hu-t szerkeszti.

A Magyar Rádiótól távozó újságíró elsősorban a portál publicisztikai mellékletét, a Komment.hu-t szerkeszti.
Mong Attila

2011. május 16-tól az [origo] egyik felelős szerkesztőjeként folytatja Mong Attila. A szerkesztői tevékenységen túl elsősorban a Komment.hu publicisztikai melléklet gondozása tartozik hozzá, melynek szerzője is lesz.

Az újságíró szerződése 2011. május 15-én járt le a Magyar Rádiónál, amelynek 180 perc című műsorát szerkesztette-vezette - amíg az új médiatörvény elleni tiltakozásul tartott egyperces néma csend miatt ki nem került a csapatból.

Mong Attila korábban a Manager Magazin főszerkesztőjeként, a Kreatív, a Figyelő és a FigyelőNet újságírójaként tevékenykedett. 2003-ban elnyerte az oknyomozó újságírók Soma-díját és több könyv szerzője is.

Az [origo] már korábban elkezdte a szerkesztőség felturbózását: az elmúlt hónapokban Baksa Roland az Indextől, Galambos Márton és Nagy Iván Zsolt a Figyelőtől, Dull Szabolcs és Joó Hajnalka pedig a Magyar Rádiótól érkezett.

Igazságot az Y generációnak!

1 napja

Átlagosan két évente váltanak munkahelyet, nem kifejezetten lojálisak, viszont elképesztő a tudásvágyuk: ez az Y generáció, akiket nem sok pozitív bírálat ért az elmúlt évek során.