A 9 éve töretlen sikerrel működő Artvertising, alkalmazkodva az ügyfelek egyre bővülő igényeihez, illetve az új megbízások teljes körű, professzionális kiszolgálásának érdekében, a megújulás, az átalakulás mellett döntött. Az egyik legfontosabb változás, hogy az ügynökség kizárólagos tulajdonosa Nagy Gergely, korábbi Head of Creative lett, aki a jövőt a különböző területeket lefedő szakmai divíziók, csoportok szerinti felosztásban látja. Szabó Andrea – mint az Artvertising alapító tagja és korábbi ügyvezetője a közös eredményes évek után új szakmai kihívást talált magának, így bejelentette távozását.

„Andi továbbra is meghatározó szereplője marad az ügynökségnek, hiszen új terveivel összhangban – egyáltalán nem kerül messze tőlünk, a szakmától.

A tulajdonosváltás érdekes fordulópont az Artvertising életében, hiszen már kilenc éve működünk egyre hatékonyabban, egyre eredményesebben. Az utóbbi időben számos tendert nyertünk, új megbízásaink száma folyamatosan emelkedett. El is érkeztünk tehát ahhoz a mérföldkőhöz, amikor megkerülhetetlenné vált nem csak a bővülés, hanem a szerkezeti átalakítás is” - olvasható Nagy Gergely újdonsült kizárólagos tulajdonos nyilatkozata a lapunknak elküldött közleményben.

 

Hozzátette, ennek tükrében az új Artvertising 2018 őszére már egy divíziókra osztott, alkotó közösséggé válik majd önálló event; PR-kommunikáció és digitális média részlegekkel.

 

„Büszke vagyok, hogy mindegyik újonnan induló divíziónk élére sikerült igazi húzóneveket megszerezni. Az új vezetők mindannyian komoly szakmai múlttal, tapasztalattal rendelkező, szakemberek, ami a jelenlegi fluktuáció-terhes piacon jelentős eredmény. A célunk ugyanaz: meglévő és további új ügyfeleink teljeskörű kiszolgálása, a legjobb szakami tudásunk szerint. Andi korábbi pozícióját is átalakítottuk, így az elsődleges szakmai ügyvezető szerepét én töltöm be. Az általános ügyvezetői pozícióra is megtaláltuk a megfelelő embert, mégpedig csapaton belül, Kardos István személyében” – fogalmazott.

Az Artvertising új, általános ügyvezetője Kardos István (Doki), akinek határozott céljai vannak az új pozícióval kapcsolatban.

„Megtiszteltetés és egyben kihívás a Gergő részéről érkezett felkérés, amely szakmai pályafutásom mérföldköve, és nagy örömmel fogadtam el.

Több mint öt évvel ezelőtt kezdtem az Artvertisingnál pénzügyi vezetőként, és mindig is fontos volt számomra, hogy garantáljam a cégen belüli anyagi biztonságot; a következetességet, és hogy példát mutathassak az ügyfeleknek, a munkatársaknak, akik minden reggel úgy jönnek be dolgozni az ügynökséghez, mintha munka-állomásuk a második otthonuk lenne. Küldetésmnek tekintem, hogy Gergőnek a továbbiakban kizárólag a szakmai résszel kelljen foglalkoznia, és azt érezze: a háttérben én mindig 100 százalékos támaszt nyújtok” - szögezte le.

Kardos István
Kardos István

A közleményt azzal zárják, hogy az Artvertising további stratégiai változásairól, az új szakemberek személyéről Nagy Gergely a közeljövőben ad részletes tájékoztatást.

Online nyílt nap az ELTE Informatikai Karán

2 órája

Az ELTE Informatikai Kara idén online formában rendezi meg csütörtökön a felvételi nyílt napját, ahol előadások, bemutatók és interaktív programok várják a pályaválasztás, felvételi előtt álló diákokat.

″Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

2020. november 26.

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.