2011. július 11.

Nemzetközi fókusz az Insomniánál

Új vezetőt neveztek ki a nemzetközi account csapat élére az ügynökségnél.

Új vezetőt neveztek ki a nemzetközi account csapat élére az ügynökségnél.
Polgár Viktor

Polgár Viktor került az Insomnia Reklámügynökség nemzetközi account csapatának élére. Feladata a részleg irányítása, koordinálása és a nemzetközi kapcsolatok erősítése. "Az Insomnia olyan ügynökség, mely nemcsak hazai sikereket tudhat magáénak, hanem jelentős nemzetközi potenciállal is rendelkezik. Ez a fiatal, ámde komoly szakmai tapasztalatokkal rendelkező csapat lelkes hozzáállásában is megmutatkozik” - mondta el kinevezése kapcsán a nemzetközi igazgató.

A szakember tavaly nyárig New York-i főkonzulként dolgozott. Pályafutását a Magyar Kereskedelmi Kamara Sajtóosztályán kezdte, majd a Magyar Rádió Hírszerkesztőségébe került. Később a Külügyminisztérium munkatársa lett, ahol több mint 20 évet töltött, s ezalatt számos beosztásban dolgozott. Külügyi megbízatásai között két évig az ÁPV kommunikációs és marketing igazgatója, később nyolc évig a Hill and Knowlton ügyvezető igazgatója volt.

 

 

Címkék: insomnia

Igazságot az Y generációnak!

15 órája

Átlagosan két évente váltanak munkahelyet, nem kifejezetten lojálisak, viszont elképesztő a tudásvágyuk: ez az Y generáció, akiket nem sok pozitív bírálat ért az elmúlt évek során.