2012. május 16.

Nemzetközi pozícióban Peresztegi Zoltán

A szakember alelnök lett az anyacég Schibstednél, így más veszi át a Jófogás.hu operatív irányítását.

A szakember alelnök lett az anyacég Schibstednél, így más veszi át a Jófogás.hu operatív irányítását.
Peresztegi Zoltán

Budai László veszi át 2012. június 1-jétől a Schibsted hazai érdekeltségének, a Jófogás.hu-nak az operatív irányítását. Elődje, Peresztegi Zoltán ugyanis a Schibsted Classified Media menedzsmentjének tagja lesz, és alelnöki minőségben folytatja a barcelonai irodában. Utóbbi szakember így a Jófogás.hu mellett a portugál, a belga és a marokkói tevékenységekért is felel, ahogyan a nemzetközi stratégiára is ráhatása lesz.

Budai László

Budai László 2011-ben termékmenedzserként csatlakozott a Jófogás.hu-hoz. Pályafutását az Inform Média online marketing részlegén kezdte, majd 2009-től a Google Magyarország budapesti csapatát erősítette, ahol többek között a kiemelt ügyfelek kampányait menedzselte.

Peresztegi Zoltán 2006 és 2009 között a Google Magyarország hazai vezetőjeként a vállalat magyarországi tevékenységének elindításáért, a helyi üzleti terv elkészítéséért és a partnerkapcsolatok kialakításáért felelt. 2008 elejétől ezek mellett a keresőóriás magyar és dublini értékesítési csapatát irányította.

A Népszavához igazolt M. László Ferenc

2020. augusztus 18.

A Magyar Narancs online vezető szerkesztőjének, aki egy időben a Médiapiac főszerkesztője is volt, már meg is jelent írása a napilapban.