2013. május 02.

Nemzetközi pozícióban a Holcim kommunikációs igazgatója

Eddigi feladatai megtartása mellett mostantól 16 országért felel Márta Irén.

Eddigi feladatai megtartása mellett mostantól 16 országért felel Márta Irén.
Márta Irén

A jövőben Márta Irén, a Holcim Hungária vállalati kapcsolatok és kommunikációs igazgatója látja el a Holcim ONEurope kommunikációs koordinátori feladatait. Ez azt jelenti, hogy korábbi pozíciója megtartása mellett mostantól 16 európai ország kommunikációs tevékenységét támogatja és hangolja össze.

A Holcim-csoport tavaly év végén jelentett be szerkezetátalakítást. Ennek jegyében hozta létre a korábbi európai régiók helyébe lépő és azok feladatait egybeolvasztó ONEurope-ot. Utóbbi szervezet célja, hogy hatékonyabbá tegye a belső kommunikációt, illetve a piacok közötti tudásmegosztást, így javuljon a céges hatékonység.

"Az olyan léptékű szervezeti átalakítás, amely tavaly év végén indult a Holcim csoportnál, bármely vállalat számára nagy kihívást jelentene. Rendkívül fontos, hogy erről a folyamatról valamennyi munkatársunk naprakész és pontos információkkal rendelkezzen, így valóban nagy megtiszteltetésnek tartom, hogy engem kértek fel erre a pozícióra" – mondta Márta Irén.

A szakember 2005 óta dolgozik a Holcim Hungária  vállalati kapcsolatok és kommunikációs igazgatójaként. Ezt megelőzően az ipari és a kiadói szférában szerzett tapasztalatot marketing és változáskommunikáció területeken. 1994-ben szerzett diplomát marketing szakközgazdászként a Szegedi Tudományegyetemen.

Online nyílt nap az ELTE Informatikai Karán

2020. december 2.

Az ELTE Informatikai Kara idén online formában rendezi meg csütörtökön a felvételi nyílt napját, ahol előadások, bemutatók és interaktív programok várják a pályaválasztás, felvételi előtt álló diákokat.