2011. május 12.

Nemzetközi termékmenedzserek a Gemiusnál

Termékfejlesztés, egyeztetés, lobbi, ismertségnövelés is szerepel a pozíciót betöltők feladatai között. Egyikük Ács Tamás.

Termékfejlesztés, egyeztetés, lobbi, ismertségnövelés is szerepel a pozíciót betöltők feladatai között. Egyikük Ács Tamás.

Új pozíciót hozott létre nemzetközi szinten a Gemius online piackutató cég: a nemzetközi termékmenedzserek feladata, hogy az új értékesítési stratégia keretében több piacon támogassák a kiemelt termékeket.

A feladatok között szerepel a termékek bemutatása új piacokon, a tendereken való részvétel koordinálása, az iparági szervezetekkel való egyeztetés, az ügyfélkapcsolatok támogatása, illetve a kutatás-fejlesztés irányítása is.

A vezető terméknek számító gemiusAudience közönségmérést mostantól háromfős csapat képviseli: Filip Pieczyński, a Gemius alelnöke, Krystyna Bębenek és Lauris Lietavietis. Számukra az egyik prioritás a kutatás továbbfejlesztése a multimédia tartalmak mérésének irányába.

Emellett a gemiusDirectEffect ügynökségi hirdetéskiszolgáló rendszer és az AdOcean tartalomszolgáltatói hirdetéskiszolgáló rendszer kapott külön termékmenedzsert. Előbbiért Ács Tamás korábbi magyarországi, utóbbiért pedig Toms Panders korábbi lett országmenedzser felel.

A Gemius további tervei között szerepel, hogy a jövőben saját termékmenedzsert kapnak majd a weboldal-központú kutatási termékek is.

Címkék: gemius piackutatás

Jogi kommunikációs kurzust indít a szegedi jogi kar

8 órája

Az országban egyedülálló tantárgy érinti a jogi pálya számos kommunikációs sajátosságát, a jogi hivatásrendeket és az ügyvédi reklámokat is - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.