2011. október 07.

Netes képzés a KÜRT Akadémián

Több mint negyven előadó lesz online kommunikáció témában. A témavezető Végvári Imre lesz.

Több mint negyven előadó lesz online kommunikáció témában. A témavezető Végvári Imre lesz.

Online kommunikációs képzés indul a KÜRT Akadémián, melyben 40 hazai és nemzetközi szakértő, köztük a Facebook regionális igazgatója osztja meg a tapasztalatait a hallgatókkal. A képzés témavezetője Végvári Imre lesz. A Net-Works elnevezésű képzés apropója az, hogy a digitális világ gyorsan változik, ugyanakkor nehéz megfelelő gyakrolati tapasztalatokkal felvérteződni.

"Egy folyamatosan változó és hálózatos szerveződésű területet csak hasonló módon lehet oktatni. A teljeskörű elméleti és gyakorlati tudás átadása mellett csak egy aktív, prémium szakértői közösség felépítése eredményezheti az üzleti célok elérését" - mondta el Végvári Imre.

"Egyértelműen komoly hiány van ezen a területen. Jelentős az igény a jó szakemberekre, de kevesen vannak, akik valós, számszerűsíthető eredményeket és tapasztalatokat tudnak felmutatni" - tette hozzá Frankó Csuba Dea, a KÜRT Akadémia üzletfejlesztési vezetője.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

15 órája

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.