2019. március 27.

Női vezetőkkel erősít az Atmedia

Új illetve régi szakemberek kinevezését jelentette be az egyik legnagyobb tévés kereskedőház, az Atmedia. Balázs Barbara üzletfejlesztési és értékesítés támogatási igazgatóként, Erdélyi Eszter az új online üzletfejlesztési és értékesítési csoportvezetőként folytatja a vállalatnál a pályafutását. Az Atmediánál február végén megüresedett tévés értékesítési vezetői pozícióra az OMD-től érkezett Kosaras Klaudia - áll közleményben.

Balázs Barbara 2016-ban értékesítési csoportvezetőként csatlakozott az Atmediához, akit a közelmúltban neveztek ki üzletfejlesztési és értékesítés támogatási igazgatónak. A szakember médiás karrierjét a kétezres évek elején az RTL Klubnál kezdte, majd a ZenithOptimedia munkatársa lett. Médiatervezőként ATL, online és offline kampányok tervezésében, kiemelt ügyfelek kezelésében, kutatási feladatokban szerzett jelentős tapasztalatokat. Ezt követően az Index.hu Zrt-nél értékesített online-t, majd a TV2 Csoportnál a nagy ügynökségi és direkt sales terület csoportvezetőjeként felelt a cégcsoport üzleti céljainak eléréséért. 2016-ban értékesítési csoportvezetőként érkezett a legnagyobb tévés kereskedőházhoz, ahol 2018 októberétől új kihívást kapott üzletfejlesztési és értékesítés támogatási igazgatói kinevezésével. Többek között feladata optimalizálni a piaci és a csatorna partnerek igényeit  a belső kiszolgálás lehetőségeivel, illetve ha szükséges, új üzleti lehetőségek fejlesztésével.

Tavaly májusban érkezett Erdélyi Eszter az Atmediához, és a kereskedelmi és portfólió igazgatóságon belül novemberben nevezték ki az online üzletfejlesztési és értékesítési csoportvezetőnek. A szakember sokszínű karrierjét 2003-ban a Boomerang Mediánál kezdte, majd kiemelt ügyfélkapcsolati menedzserként dolgozott a Danubius Sales House-nál, ahol rádiós piaci tapasztalatot a Danubius és a Roxy Rádió reklámértékesítésével szerzett. Online hirdetésértékesítéssel először az Index.hu Zrt-nél foglalkozott szintén kiemelt ügyfélkapcsolati menedzserként.  Az Atmediához is az online értékesítési csapatba érkezett 2018-ban. Erdélyi Esztert online üzletfejlesztési és értékesítési csoportvezetőnek tavaly novemberben nevezték ki, akkor, amikor a vállalatnál másfél éve elindított üzletág megújította stratégiáját és letisztult portfóliójának fejlesztésében kiemelt hangsúlyt kapott a jogtiszta videós tartalom dinamikus növelése.

Kosaras Klaudia értékesítési vezetőként az OMD-től érkezett márciusban a vállalathoz; Lengyel András kereskedelmi és portfólió igazgató helyetteseként. A szakember a pályafutását 2004-ben, a BGF Külkereskedelmi Főiskola elvégzése után az OMD-nél kezdte, ahol 14 évet töltött el. Kosaras Klaudia ügyvezető igazgató helyettesként az ügyfélkapcsolati csapatok szakmai vezetésért és fejlesztéséért, a new business projektekért illetve a kapacitás menedzsmentért felelt a váltást megelőző években. Az Atmediánál kapott feladatok új, izgalmas szakmai kihívást jelentenek a vezetőnek, aki a vállalat üzleti céljainak elérésében fontosnak tartja a hatékony csapatmunkát.

Elődje, Tilki Zoltán az Atmediánál kilenc évet töltött tévés értékesítési vezetőként, de február végén saját döntése alapján elbúcsúzott a kereskedőháztól.

″Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

2020. november 26.

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.