2013. július 22.

Nook: nuku

Levonta a személyes konzekvenciákat a Nook-projekt kudarcaiból a Barnes&Noble amerikai könyvkereskedelmi hálózat első számú vezetője.

Levonta a személyes konzekvenciákat a Nook-projekt kudarcaiból a Barnes&Noble amerikai könyvkereskedelmi hálózat első számú vezetője.

William Lynch azonnali hatállyal beadta lemondását, miután szembesülnie kellett a tavalyi évi számok közzététele után történtekkel. Vagyis azzal, hogy a társaság részvényei értékük ötödét elveszítették. Volt okuk a befektetőknek a pánikra: a társaságnak egy esztendő alatt 475 millió dolláros veszteséget okozott saját táblagép-projektje, amelynek élharcosa volt a most távozott csúcsmenedzser.

Az utolsó negyedévben ráadásul esett a társaság forgalma, nem is kicsit: közel hét és fél százalékkal. Az üzleti év utolsó három hónapjában így 1,28 milliárd dollár forgalom mellett 120 milliós veszteséget csinált a Barnes&Noble.

Jogi kommunikációs kurzust indít a szegedi jogi kar

23 órája

Az országban egyedülálló tantárgy érinti a jogi pálya számos kommunikációs sajátosságát, a jogi hivatásrendeket és az ügyvédi reklámokat is - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.