2012. január 06.

Online utazási irodához ment a Carnation egyik vezetője

Bánhegyi Csanád az Account Directori pozíciót hagyta ott a digitális ügynökségnél.

Bánhegyi Csanád az Account Directori pozíciót hagyta ott a digitális ügynökségnél.
Bánhegyi Csanád

2012. január 2-tól Bánhegyi Csanád tölti be a Weco-Online Kft. újonnan létrehozott eBusiness vezetői pozícióját. Feladata többek között a hurra-nyaralunk.hu, a repjegy.hu, a repulojegy.hu és a 2fly.hu portálok online értékesítési és marketing feladatainak összefogása, a kapcsolódó stratégiák kialakítása és új kommunikációs platformok stratégiai szintű beemelése a marketingmixbe.

A szakember pályafutását az Addict Interactive-nál kezdte, ahol többek között a Sony Ericsson, a Bayer és a HP projektjeit irányította. Ezt követően több mint 4 évet töltött a Carnationnél ahol a keresőmarketing divízió kialakításáért felelt, utóbb pedig az ügynökség Account Director pozícióját töltötte be, olyan ügyfelek kommunikációját támogatva, mint a Procter&Gamble, a Telenor vagy a MOL.

A Weco-Online azért hozta létre az új pozíciót, mert az online portfolió progresszív és egységes továbbfejlesztése a célja. Ennek keretében több termék megújítása is várható az elkövetkező időszakban. A dán Weco-Travel CEE Group leányvállalata, a Weco-Travel Kft. 2007-ben vásárolta meg a HurráNyaralunk.hu online portfólióját, így jött létre a magyar Weco-Online Kft.

Címkék: carnation turizmus