2012. november 08.

Operatív igazgató az Atmediánál

Erdélyi Balázs ezt megelőzően az OMG tévés tárgyalásait irányította.

Erdélyi Balázs ezt megelőzően az OMG tévés tárgyalásait irányította.
Erdélyi Balázs

Operatív igazgatót igazolt az Atmedia Erdélyi Balázs személyében. A szakember november 6-ától tölti be a pozíciót. Feladatai közé tartozik a csatorna menedzsment, a forecasting, a booking és a traffic munkájának irányítása.

Erdélyi Balázs 1998-ban csatlakozott az OMD-hez médiavásárlóként. 2000 februárjától már a televíziós médiatárgyalásokban vett részt, amelyet egészen 2012 májusáig, tehát 12 évig vezetett.

"Maximalista vagyok, az 'éppen jó' számomra nem elég. Kulcsfontosságúnak tartom, hogy okos, rátermett emberekkel dolgozzam együtt, mert hiszem, hogy csak így van értelme nap, mint nap bejönni és mindig valami újat, valami váratlant alkotni" - nyilatkozta Erdélyi Balázs.

"Ezen túlmenően az Atmedia számít Balázs 14 éves szakmai tapasztalatára a cég munkájának minden terültén. Ahogyan korábban beszámoltunk róla az Atmedia portfóliója dinamikusan növekszik, és új kihívásoknak kell megfelelnünk. Ennek kulcsa pedig a profi szakembergárda" – tette hozzá Lukács Csaba ügyvezető igazgató.

Az Atmedia éppen november 6-án jelentette be, hogy a jövő évtől a sales house értékesíti a Viasat Hungária két csatornájának, a Viasat3-nak és a Viasat6-nak a reklámidejét. A megállapodás kizárólag a szpot területre vonatkozik.