2010. augusztus 05.

Orbán és Perjés válaszol

Az Ipsos Zrt. két volt munkatársa reagál a távozásukkal kapcsolatban megjelent közleményre.

Az Ipsos Zrt. két volt munkatársa reagál a távozásukkal kapcsolatban megjelent közleményre. ″Új kihívásokat kerestünk, ami ennyi év után természetes, ezzel nap mint nap találkozhatunk a piacon. Nagyon sajnáljuk, hogy az Ipsos nem tudja ezt a döntésünket elfogadni″ - írja Orbán Gábor és Perjés Tamás.

Az Ipsos két volt munkatársa, Orbán Gábor és Perjés Tamás (képünkön) a következő közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz:

„A hír, miszerint már nem dolgozunk az Ipsosnál, valóban igaz. Azonban a munkaviszony felmondását mi kezdeményeztük még július hó elején. Új kihívásokat kerestünk, ami ennyi év után természetes, ezzel nap mint nap találkozhatunk a piacon. Nagyon sajnáljuk, hogy az Ipsos nem tudja ezt a döntésünket elfogadni.

Természetesen semmilyen üzleti titkot nem sértettünk. A piackutatás egy bizalomra épülő szakma, ahol fontos a személyes hitelesség. Ezért is tartjuk elfogadhatatlannak az állításokat.

Érzelmileg közel állt hozzánk ez a cég korábban, azonban most már a szakmai feladatainkra szeretnénk koncentrálni, ahogy ezt korábban is tettük.”

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt.

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.