2018. július 09.

PR-kommunikációban erősít az Artvertising

Az event részleg beindítása után júliustól PR-divízióval bővült az Artvertising felépítése, amelyet Jani Kinga senior PR tanácsadó irányít.

„A PR-kommunikációs részleg elindítása régi tervünk volt, a tulajdonosváltással párhuzamosan ezt is megvalósítottuk. Kingában megtaláltuk a szakembert, aki rendelkezik azokkal a képességekkel, illetve tapasztalattal, amely ennek a feladatnak a teljesítéséhez szükséges. Egyelőre meglévő ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásainkat egészítjük ki PR-kommunikációval, alkalmazkodva az igényekhez, és természetesen nyitottak vagyunk az új megbízásokra is. A bővüléssel itt nem állunk le, a következő lépés a digitális média. A célunk az, hogy egy olyan piacvezető ernyő-ügynökség legyünk, amelyik iparágtól függetlenül, a legmagasabb szintű megoldást kínálja” – fogalmazott Nagy Gergely, az Artvertising tulajdonos-igazgatója.

Az ArtvertisingPR tehát nem egy adott területre fókuszál, hanem a munkatársak széleskörű tapasztalatát kihasználva építkezik, teljesíti a megbízásokat. A PR részleg feladata lesz többek közt a kreatív sajtóesemények szervezése; szponzoráció és partnerségi jellegű együttműködések kialakítása; közösségi média management; az ügynökség sajtó és influencer kapcsolatainak erősítése, egy olyan prémium bázis létrehozása, amely hatékonyan, hitelesen használható az ügyfelek márkáinak kommunikációjában.

Jani Kinga közel 20 éve dolgozik a média-kommunikáció területén. FMCG; egészségügyi; utazás-turisztikai és építőipari cégek magyar, valamint nemzetközi kampányait koordinálta. Márkabevezetéshez, hírnévmenedzsmenthez és felsővezetői láthatóság felépítéséhez kapcsolódó projektekben is részt vett. Angol, francia és román nyelveken beszél.

Új kommunikációs vezető az SAP-nál

2019. október 18.

Halpert Zsuzsa felel a vállalat külső és belső kommunikációjáért Magyarországon és a dél-kelet-európai régió további öt országában.