2013. december 10.

Palocsay-Zubor Géza távozik az Árukeresőtől

A szakember az utóbbi két évben a termék nemzetközi üzletágvezetőjeként tevékenykedett.

A szakember az utóbbi két évben a termék nemzetközi üzletágvezetőjeként tevékenykedett.
Palocsay-Zubor Géza

2014. január 1-jével távozik az Árukereső.hu-tól Palocsay-Zubor Géza nemzetközi üzletágvezető. A szakember 2010 januárjában csatlakozott a céghez, mint értékesítési igazgató, jelenlegi pozícióját 2012 januárjától tölti be.

Ennek nyomán az üzletágvezetői teendőket Rácz Csaba tartalom- és szolgáltatásfejlesztési igazgató látja el. Ő korábban Palocsay-Zubor Gézával közösen látta el a termék stratégiai vezetését.

"Idén októberben, az Árukereső.hu kiemelkedő eredményeinek köszönhetően, megnyílt egy nemzetközi pozíció számomra. Ez a lehetőség, az előzetesen megállapodott tervekkel ellentétben, később olyan feladatokat jelentett volna számomra, melyeket nem tudtam vállalni. Az így kialakult helyzet miatt végül, a távozás mellett döntöttem" - indokolta döntését az üzletágvezető.

ÁFA-levonás – változások a holdingcégeknél

2018. augusztus 15.

Változások figyelhetők meg a holdingtársaságok ÁFA szempontból történő megítélésében az Európai Unió Bírósága által az elmúlt időszakban kiadott joganyagok alapján, ezért célszerű felülvizsgálniuk az eddigi gyakorlatukat.