2018. április 03.

Pánczél Gabriella az Evomediában

Pánczél Gabriella Digital Key Account and Marketing Specialist pozícióban csatlakozott az Evomedia csapatához 2018 március közepén.

A szakember az indirekt értékesítési csoport szakmai vezetéséért, a kiemelt ügyfelekkel való kapcsolattartásért és a cég B2B kommunikációjáért felel.

Az Evomedia a pozíciót újonnan hozta létre. „Gabriella nagy tapasztalattal rendelkezik az integrált digitális kampányok tervezésében és kivitelezésében. Célunk, hogy nagy hirdetőink és kiemelt ügynökségi partnereink display kampányait egyedi mobil marketing, branded content és videó hirdetési megoldásokból álló integrált csomagokkal erősítsük. Ezek kialakítására, értékesítésük támogatására és az Evomedia márkaépítésére Gabriellában találtuk meg a megfelelő szakembert” - mondta a leigazolásról Gazsó Gábor, az Evomedia kereskedelmi igazgatója.

Pánczél Gabriella több, mint 11 éves integrált marketing tapasztalattal rendelkezik, pályafutását az Omnicom Media Groupnál kezdte, majd a Mindshare Hungary-ben és a Vivaki Hungary-ben töltött be különböző pozíciókat. Az Evomediába a Frank Digitalből érkezett, ahol a cég média divíziójának kiépítése és vezetése volt a feladata. Legnagyobb ügyfelei a Sanofi, Raiffeisen Bank, MKB Bank, Nestlé, Boehringer és a Volvo voltak.

Új ügyvezető a Neo Interactive élén

2 órája

Benda Gergely veszi át május 1-jétől a neo operatív irányítását, Soós Gergely eddigi ügyvezető tulajdonosként piacépítéssel foglalkozik a jövőben.

Kulcsterületeken erősít új szakértővel az EY

2018. április 20.

Partnerként csatlakozott az EY üzleti tanácsadással foglalkozó csapatához Demeter Ákos, aki korábban jelentős tapasztalatot szerzett mind a bank- mind a tanácsadói szektorban.