2014. június 17.

Papp Zsuzsa tanácsadóként segíti az Insomniát

A Publicis korábbi ügyvezetője június közepétől, elsődlegesen üzletfejlesztési területen támogatja az Insomnia menedzsmentjének munkáját.

A Publicis korábbi ügyvezetője június közepétől, elsődlegesen üzletfejlesztési területen támogatja az Insomnia menedzsmentjének munkáját.

Papp Zsuzsa 20 éven keresztül dolgozott a Publicis Reklámügynökségnél, melyből 13 éven keresztül volt a társaság ügyvezető igazgatója, majd 3 éven át a Publicis Sanofi Lab regionális client service directora.

A szakember elsődleges feladata a magyarországi üzletfejlesztés és az ügynökség közép-kelet európai piaci terjeszkedésének előmozdítása. A kiterjedt nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező szakember érkezésének első, gyors hozadéka az ügynökség szerb partnerségének kialakítása volt.

A társaság - Misinszki Ákos operatív ügyvezetőként való februári csatlakozásakor - stabil növekedést prognosztizált a 2014-2015-ös évre mind a hazai, mind a nemzetközi kommunikációs piacon. Az első félévben az Insomnia több új ügyfelet szerzett: portfóliójába került a Kéri Pharma, a tevékenységét az Exeltis csoport tagjaként folytató Ladee Pharma, a Watt energiaital-márka és elnyert egy kuvaiti, illetve egy szaúd-arábiai megbízást is.

Az Insomnia portfóliója a közelmúltban egy újabb specializált divízióval is bővült, mert az ügynökség Insomnia Vital néven egészségügyi kommunikációra szakosodott üzletágat indított útnak.

Új ügyvezető igazgató az IT Services Hungary-nél

11 órája

Új ügyvezető igazgatója van január elejétől az IT Services Hungary Kft.-nek, a holland Erik Slooten az írországi eir Group éléről jött Magyarországra, és vette át a tavaly leköszönt Chris Wilson pozícióját.

Fejvadászcégnél folytatja Ruszkai Nóra

2018. január 17.

A Sanoma Media Budapest volt vezérigazgató-helyettese, a Lifetime Media jelenlegi tulajdonosa az Amrop Kohlmann & Youngnál folytatja - írta meg a 24.hu.