2012. december 06.

Pénzügyminiszter lesz a Google elnöke?

Eric Schmidtet már többször hírbe hozták az Obama melletti kormányzati szerepvállalással, most épp egy ingyenes konzervatív lap tett így.

Eric Schmidtet már többször hírbe hozták az Obama melletti kormányzati szerepvállalással, most épp egy ingyenes konzervatív lap tett így.

Erősödik a spekuláció Eric Schmidt Google-elnök Barack Obama melletti kormányzati szerepvállalásával kapcsolatban - írja az MTI. A The Washington Examiner, ingyenesen terjesztett konzervatív napilap szerint Schmidt a pénzügyi vagy a kereskedelmi tárca élére kerülhet.

A Google idén 1,9 millió dollárral támogatta a demokrata jelöltek választási kampányát és elnöke november 6-án, a választás napján az elnök chicagói kampány-főhadiszállásán tartózkodott - emlékeztet az MTI. "Senki sincs kedvezőbb helyzetben nála, hogy állást kapjon a kabinetben, ha ő is úgy akarja" - nyilatkozott a lapnak egy meg nem nevezett demokrata politikai stratéga.

A The Washington Examiner szerint a Google azóta támogatja pénzzel és tanáccsal Obamát, amióta a politikus megjelent az országos politika színpadán. "Osztozunk abban a meggyőződésben, hogy a világot alulról felfelé, és nem felülről lefelé lehet megváltoztatni" - mondta az újraválasztott elnök, miután 2007-ben felkereste a Google főhadiszállását.

Schmidt a lap szerint 2008-ban Obama oldalán állt annak megválasztása utáni első sajtótájékoztatóján. A Google négy évvel ezelőtt 1,6 millió dollárral támogatta a demokraták, és több mint 700 ezer dollárral Obama kampányát.

Timothy Geithner pénzügyminiszter, aki kulcsszerepet visz a Fehér Ház és a republikánus képviselőházi többség között a "költségvetési szakadék" elkerüléséről folytatott tárgyalásokon, korábban bejelentette, hogy távozik a posztjáról.

Németh Ottó távozik a Henkeltől

2020. február 13.

Új igazgatót neveztek ki a Henkel magyarországi Beauty Care üzletág lakossági területének irányítására. Szak Zsuzsanna 2020. február 1-től tölti be a pozíciót.

A fiatalok a legmotiváltabb munkavállalók

2020. február 13.

A Monster állásportál és a TNS intézet tanulmányában több, mint 2000, különböző generációkat képviselő embert kérdeztek arról, hogy mi az, ami a munkával kapcsolatban fontos számukra.


Több száz állás a média és marketing világából