2012. augusztus 30.

Piller András az Antenna Hungária új vezérigazgatója

Korábban a Westelnél és az RTL Klubnál is megfordult a most kinevezett szakember.

Korábban a Westelnél és az RTL Klubnál is megfordult a most kinevezett szakember.
Piller Andr

2012. szeptember 10-étől Piller András tölti be az Antenna Hungária vezérigazgatói pozícióját, egyben az igazgatóságnak is a tagja lesz.

A poszton a korábban távozott Jean-Francois Fenech-et váltja, közvetlenül pedig Yves Coulomb megbízott vezérigazgatót, aki az új vezető érkezésével visszatér a gazdasági igazgatói posztra.

Piller András 1993 és 1997 között a Westel gazdasági igazgatója, 1997-től 2001-ig az RTL Klub gazdasági vezetője, majd vezérigazgatója volt. 2002 és 2007 között a T-Kábel vezérigazgatója, 2007-től 2011-ig pedig a Fibernet közép- és kelet-európai működését irányította. Jelenleg a Baltcom vezérigazgatója, amely Lettország piacvezető kábeltelevíziós cége.

Jogi kommunikációs kurzust indít a szegedi jogi kar

4 órája

Az országban egyedülálló tantárgy érinti a jogi pálya számos kommunikációs sajátosságát, a jogi hivatásrendeket és az ügyvédi reklámokat is - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.