2010. június 02.

Pintye L. vezeti a Story TV-t

2010 június 1-jével Pintye László került a STORY TV vezérigazgatói pozíciójába, aki a Sanoma magazindivízióját sem hagyja ott.

2010 június 1-jével Pintye László került a STORY TV vezérigazgatói pozíciójába. Pintye László a vezérigazgatói teendők ellátása mellett megtartja a Sanoma Budapest Zrt-nél meglevő feladatait is mint a magazindivízió igazgatója. Ezzel a lépéssel Ruszkai Nóra egyik volt pozícióját betöltötték. Arra továbbra sem kaptunk választ a médiacégtől, hogy Ruszkai Nórának a kiadóvállalatnál megüresedett vezérigazgató-helyettesi pozíciójába kineveznek-e utódot, vagy esetleg megszűnik az a beosztás.

A Sanoma Budapest Zrt. közleménye leszögezi, a STORY TV az elmúlt évben a legdinamikusabban fejlődő kábelcsatorna lett, a legtöbb saját gyártású műsorral. Jelenleg 2,6 millió háztartásban nézhető a televízió programkínálata, a nap 24 órájában.

Pintye László 1994 óta dolgozik a Sanoma Budapestnél, illetve annak jogelődeinél. 2000 és 2004 között lapigazgatóként tevékenykedett, 2005 óta pedig a médiavállalat teljes magazin- és könyvkiadását irányítja mint divízióigazgató.

Ezzel a lépéssel Ruszkai Nóra egyik volt pozícióját betöltötték. Arra továbbra sem kaptunk választ a médiacégtől, hogy Ruszkai Nórának a kiadóvállalatnál megüresedett vezérigazgató-helyettesi pozíciójába kineveznek-e utódot, vagy esetleg megszűnik az a beosztás.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

1 napja

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.