2012. június 29.

R-time átszervezés

Ur Frigyes a továbbiakban a kereskedelmi kutatások mellett a programkutatásért is felel. Macher Szabolcs mostantól külsős.

Ur Frigyes igazgató lett, a kereskedelmi kutatások mellett a programkutatásért is felel. Macher Szabolcs a továbbiakban külső tanácsadó lesz, az ügyfélkapcsolati feladatokat Vidus Gabriella látja el.

Július 1-től Ur Frigyes lett az r-time kutatási igazgatója, aki az eddigi kereskedelmi kutatási feladatai mellett az RTL Klub és az RTL Kábeltelevízió programkutatási feladataiért is felel. Az átszervezések során megszüntették az ügyfélkapcsolati igazgatói pozíciót, Macher Szabolcs a jövőben külső tanácsadóként vesz majd részt az r-time munkájában.

Az ügyfélkapcsolati feladatokat Vidus Gabriella ügyvezető igazgató látja el a jövőben, míg az online értékesítés területe, melyet László Katalin vezet, Demeter Zsófia innovációs igazgatóhoz került.

A Mátsik Emese által vezetett RTL Klub non-szpot értékesítés területe Némethy Krisztina stratégiai igazgató irányítása alá kerül, aki eddig is felelt már a kábelcsatorna non-spot értékesítési tevékenységéért. Így a későbbiekben az RTL Klub és a kábelcsatornák non-szpot tevékenységében rejlő szinergiák jobban előtérbe tudnak kerülni - olvasható az r-time közleményében.

Címkék: r-time

Több száz állás a média és marketing világából