2010. március 31.

RTL Klub: csak semmi kommunikáció?

Távozik posztjáról az RTL Klub kommunikációs igazgatója, és megszűnik az általa vezetett részleg is. Indokot nem közöltek.

A legnézettebb hazai kereskedelmi csatorna szerdai hírlevelében olvasható bejelentése szerint közös megegyezéssel távozik másnaptól Rényi Ádám. Hogy a kommunikációs feladatokat a jövőben ki látja el a csatornánál, arra nem tér ki a tájékoztatás.
„Rényi Ádám távozásával egy kiváló szakember, egy jó barát hagyja el cégünket, aki megreformálta és új minőséget adott az RTL Klub kommunikációs tevékenységének. Igyekszünk ezt a színvonalat a későbbiekben is megtartani.” – idézi a közlemény Kolosi Péter programigazgatót.
„Fantasztikus időszak volt az elmúlt három év az életemben, hálás vagyok az RTL Klubnak, hogy lehetőséget adott, bizalmat szavazott nekem terveim megvalósításához, hogy része lehettem egy profi és sikeres cég életének” – citálják Rényi Ádámot, „aki egyelőre nem kívánta elárulni, hol folytatja karrierjét”. Egyben jelezték: Rényi Ádámmal távozik Kiss Zsuzska és Erdélyi Júlia kommunikációs managerek is.

Jogi kommunikációs kurzust indít a szegedi jogi kar

11 órája

Az országban egyedülálló tantárgy érinti a jogi pálya számos kommunikációs sajátosságát, a jogi hivatásrendeket és az ügyvédi reklámokat is - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.