2010. március 31.

RTL Klub: csak semmi kommunikáció?

Távozik posztjáról az RTL Klub kommunikációs igazgatója, és megszűnik az általa vezetett részleg is. Indokot nem közöltek.

A legnézettebb hazai kereskedelmi csatorna szerdai hírlevelében olvasható bejelentése szerint közös megegyezéssel távozik másnaptól Rényi Ádám. Hogy a kommunikációs feladatokat a jövőben ki látja el a csatornánál, arra nem tér ki a tájékoztatás.
„Rényi Ádám távozásával egy kiváló szakember, egy jó barát hagyja el cégünket, aki megreformálta és új minőséget adott az RTL Klub kommunikációs tevékenységének. Igyekszünk ezt a színvonalat a későbbiekben is megtartani.” – idézi a közlemény Kolosi Péter programigazgatót.
„Fantasztikus időszak volt az elmúlt három év az életemben, hálás vagyok az RTL Klubnak, hogy lehetőséget adott, bizalmat szavazott nekem terveim megvalósításához, hogy része lehettem egy profi és sikeres cég életének” – citálják Rényi Ádámot, „aki egyelőre nem kívánta elárulni, hol folytatja karrierjét”. Egyben jelezték: Rényi Ádámmal távozik Kiss Zsuzska és Erdélyi Júlia kommunikációs managerek is.

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt. Frissítve!

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.