2014. május 26.

RTL: váltás Zágrábban

Bő egy hónappal a korábbi első ember távozása előtt jelentette be az RTL-csoport, ki veszi át horvátországi tevékenységei irányítását.

Bő egy hónappal a korábbi első ember távozása előtt jelentette be az RTL-csoport, ki veszi át horvátországi tevékenységei irányítását.

A minapi bejelentés szerint az eddig az Enex hírszolgáltató ügyvezetőjeként tevékenykedő Henning Tewes lesz július elejétől az RTL Hrvatska vezérigazgatója, miután az eddigi első ember, Johannes Züll megválik a tisztségtől. Az új nagyfőnök javaslatára helyi játékos, a karrierjét a kilencvenes években rádiós újságíróként indító Ivan Lovrecek lesz a társaság második embere.

Alexander Rudas, a médiaház regionális ügyekért felelős ügyvezető alelnöke az RTL közleményében azt emeli ki: egyszerre sikerült dinamikus és tapasztalt vezetést találni a feladatra. Mint arról korábban portálunk is beszámolt, Johannes Züll azért köszönt le a poszttól, mert Németország legnagyobb filmes, televíziós és újmédia-cégeket kiszolgáló vállalkozása, a Studio Hamburg élére szerződött el.

Új ügyvezető igazgató az IT Services Hungary-nél

3 órája

Új ügyvezető igazgatója van január elejétől az IT Services Hungary Kft.-nek, a holland Erik Slooten az írországi eir Group éléről jött Magyarországra, és vette át a tavaly leköszönt Chris Wilson pozícióját.

Fejvadászcégnél folytatja Ruszkai Nóra

2018. január 17.

A Sanoma Media Budapest volt vezérigazgató-helyettese, a Lifetime Media jelenlegi tulajdonosa az Amrop Kohlmann & Youngnál folytatja - írta meg a 24.hu.