2014. október 31.

Rádióst igazolt a Sportime Magazin

A 10 éves születésnapjára készülő sportújságnál a szakmai munkát november 1-től Bányász Árpád irányítja.

A 10 éves születésnapjára készülő sportújságnál a szakmai munkát november 1-től Bányász Árpád irányítja.

Bányász Árpád korábban hét évig volt a Sláger Rádió, később két évig a Neo FM sportriportere. Dolgozott a WestelPress, majd a Mobilpress hírügynökségnél. A Juventus Rádióban hallható SportBánya műsorvezetője, legutóbb pedig az Origo egyik tartalommenedzsere volt. Tagja a MOB Médiabizottságának, és a Magyar Szabadidősport Szövetség elnökségének.

A magazin jelenleg 10 ezer példánnyal kéthavonta kerül a piacra. Az élsporton kívül nagy hangsúlyt kapnak az újságban a szabadidősporttal és az egészségmegőrzéssel kapcsolatos anyagok. A következő megjelenéstől a magazin még több saját tartalommal jelentkezik.

A Sportime főszerkesztői posztját eddig a tulajdonos, Bezzegh Krisztián töltötte be, aki a jövőben programigazgatóként koordinálja a médiumhoz kötődő rendezvénysorozatokat, melyek köre egyúttal kibővül. Elindul a Sportime koordinálásával a „Közösségben az Egészség” projektsorozat, amely a közösségi sportra épít programokat és irányított edzéseket szervez.

A közelmúltban az Erzsébet téri defibrillátor kihelyezéssel startolt a Közterületi Életmentő Program (K.É.P.) a fővárosban. A kezdeményezés célja, hogy minél több életmentő készülék legyen a közterületeken, amelyeket baj esetén használni is lehet. A defibrillátorok a Sportime Magazin közvetítésével kerülnek a programba.

A Sportime továbbra is kiemelt médiapartnere a Magyarország Átfogó Egészségvédelmi Szűrőprogramjának. Eddig 851 helyszínen 3 375 095 vizsgálatot végeztek el, és a kamion több mint 225 234 látogatót fogadott.