2012. december 10.

Radnai Péter a Chello Central Europe produkciós igazgatója

2013 januárjában kezd a szakember, aki eddig a Ringier-nél dolgozott.

2013 januárjában kezd a szakember, aki eddig a Ringier-nél dolgozott.
Radnai Péter

2013 januárjától Radnai Péterrel bővül a Chello Central Europe tartalomfejlesztéséért és -készítéséért felelős csapata. A cég sport és non-sport programigazgatóságai mellett produkciós igazgatóság alakul, ennek az élére kerül a szakember. Feladata a cég teljes régiójában üzemeltetett sport és non-sport csatornák saját gyártású műsorainak produkciós tevékenysége - a kreatív koncepciók kitalálása és fejlesztése, valamint a műsorok gyártásának felügyelete - lesz.

A szakember 2012-ben a Ringier televíziós produkciós vezetője volt. Irányításával létrejött a médiacég önálló központi televíziós szerkesztősége, amely a cég online oldalainak videós tartalmait készíti, valamint útjára indult a Blikk Mixer online videó magazin. Radnai Péter korábban már dolgozott tanácsadóként a Chellónál, előtte közel hét évig a Playboy magyar kiadásának főszerkesztője volt. Pályáját 1990-ben a Magyar Televízióban kezdte. 2000-től az RTL Klub számos műsorának, köztük a Reggelinek és a Találkozásoknak volt a főszerkesztője. 2002-től a TV2-n futó Big Brother és A Nagy Ő című műsorok producereként tevékenykedett.

Új vezető a T-Systemsnél

2020. október 8.

Operációs és standard megoldások igazgatóként csatlakozik a T-Systems Magyarország vezetéséhez Mihályi Gábor 2020. november 1-jével.