2012. február 02.

Radnai Péter a Ringier-nél folytatja

A médiacég belép a televíziós műsorgyártás területére. A szakember produkciós vezető lett.

A médiacég belép a televíziós műsorgyártás területére. A szakember produkciós vezető lett.
Radnai Péter

Produkciós vezetőként folytatja a Ringier-nél Radnai Péter. A szakember tavaly június közepétől már külsős tanácsadóként segítette a médiacég videós és online tévés tartalmainak fejlesztését, ezt a pozíciót pedig 2012. február 1-jétől tölti be.

A Ringier egyben bejelentette: belép a televíziós műsorgyártás piacára, azaz tévétársaságok számára készít produkciókat, melyeket aztán digitális és print tartalmaival integráltan kínál. A megoldástól azt várják, hogy lehetőség nyílik a multiplatformos tartalomgyártásra és a hatékony keresztpromócióra.

Radnai Péter feladata a Ringier által gyártandó műsorok stratégiájának kialakítása, a műsorok, gyártócégek és alvállalkozók felkutatása, a produkciók lebonyolításának koordinálása lesz. Emellett a médiacég meglévő online videós tartalmainak fejlesztéét is ő irányítja.

"A videós és online tévés tartalmak mellett a televíziós műsorgyártás egy olyan szegmens, amely szervesen illeszkedik a Ringier stratégiába. Tartalmat és szórakoztatást kínálni minden csatornán, ez egy mai modern médiavállalat feladata. Hagyományos és digitális média platformjainkkal minden szegmenst lefedünk, így tudunk versenyképesek és hosszútávon is nyereségesek maradni" - kommentálta a lépést Mihók Attila, a Ringier ügyvezető igazgatója.

Radnai Péter ezt megelőzően a Chello Central Europe tartalomfejlesztési vezetője volt. 2004 és 2010 között a Playboy főszerkesztőjeként tevékenykedett. Korábban az RTL Klub és a TV2 több műsorának producere-főszerkesztője volt. Karrierjét a Magyar Televízióban kezdte, az ott töltött 10 év alatt dolgozott a Híradónál, az Egyenlegnél, a Panorámánál, a Reggelnél, három évig volt a Magyar Televízió moszkvai tudósítója.

″Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

2020. november 26.

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.