2013. január 04.

Red Lemon Media: új vezető érkezett

Kordos Szabolcs január 2-tól csoportvezetőként erősíti az ügynökséget, mely új területekkel is foglalkozni fog.

Kordos Szabolcs január 2-tól csoportvezetőként erősíti az ügynökséget, mely új területekkel is foglalkozni fog.

A szakember érkezése összhangban áll az ügynökség jövőbeli tervével, hogy többek között a közösségi média minél kreatívabb, dinamikusabb felhasználásával az élre kíván törni. Emellett a cég idén az eddigieknél is jobban összpontosít az üzleti B2B kommunikációs feladatokra és a sport szektorra, Kordos elsősorban ezeket a területeket fejleszti majd, de tapasztalatára az ügynökség számít más kampányokban is.

Kordos Szabolcs az ELTE BTK-n szerezte diplomáját, dolgozott többek között a Mai Napnál, a Színes Bulvár Lapnál és a Magyar Hírlapnál. Az Egyesült Államokban az Arizona Daily Sun című újságnál elnyerte Arizona állam sajtódíját. A Budapest Airport PR-munkatársaként kommunikációs területen is jelentős tapasztalatokat szerzett. Az elmúlt években a Vasárnapi Blikk vezető szerkesztőjeként tevékenykedett. Kordos emellett több könyv szerzője. Íróként a jövőben is aktív marad.

″Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

20 órája

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.