2010. szeptember 13.

Red Lemon: új főnök

Az RTL Klubtól igazolt új tulajdonos-ügyvezetőt a Red Lemon Media. És nem ez az egyetlen újdonság a cég háza táján.

Az RTL Klubtól igazolt új tulajdonos-ügyvezetőt a Red Lemon Media. És nem ez az egyetlen újdonság a cég háza táján.

"Farkas Franciska szeptember 1-jétől folytatja nálunk a pályafutását, ezt megelőzően az RTL Klub több műsorának főszerkesztőjeként tevékenykedett. További jó hír, hogy megújítottuk a honlapunkat. A szerkezetében és külalakjában egyaránt megújult site új szolgáltatásokkal is bővült, így például a hír- és fotóarchívum, valamint a kereső funkció, így a Red Lemon régebbi hírei mellett hozzáférhető a jelszóval védett fotóarchívum is" - jelezték az ügynökség közleményében.

Mint írják: általános tapasztalat, hogy a PR-ügynökségektől érkező levelek egyre többször végzik a kukában. Éppen ezért alakítottak ki olyan honlapot, amely mindig friss hírekkel szolgál, bármikor, bármilyen - a Red Lemon Mediához kötődő-  celebritáshoz, rendezvényhez, hírhez és fotóhoz könnyedén hozzá lehet jutni a levelezőrendszer leterhelése nélkül.

Címkék: önéletrajz

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt. Frissítve!

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.