2015. augusztus 18.

Régi-új főszerkesztő-helyettesek a Népszabadságnál

Távozott Tóth Ákos

A lap első számú főszerkesztő-helyettese a korábbi megbízott főszerkesztő, Nagy N. Péter lett.

Augusztus 18-tól Nagy N. Péter, Pető Péter és Gergely Márton tölti be a Népszabadság főszerkesztő-helyettesi posztját, míg Tóth Ákos korábbi főszerkesztő-helyettes távozik a Mediaworks lapjától.

 

A lap első számú főszerkesztő-helyettese a korábbi megbízott főszerkesztő, Nagy N. Péter lett. Gergely Márton tavaly október óta tölti be a Népszabadság főszerkesztő-helyettesi tisztét, ő korábban a Nol.hu felelős szerkesztőjeként dolgozott. A főszerkesztőség új tagja Pető Péter.

Az új felállás már Murányi András új főszerkesztő augusztus eleji kinevezéséhez köthető. Mint akkor elmondta:

Az új főszerkesztőséggel és a rovatvezetőkkel konzultálva szeptember elején folytatjuk a Népszabadság megújítását. Ennek fő célja, hogy a lap erősebb és frissebb tartalommal, ugyanakkor értékeit megőrizve növelje befolyását a médiapiacon, a Népszabadság Online pedig a legsikeresebb hírportálok közé emelkedjen.

1700 diáknak ad munkát az Év Fiatal Vállalkozója

3 órája

Az Országos Fiatal Vállalkozói Díjjal azokat a mindennapi hősöket ismeri el, akik fiatal koruk ellenére komoly értéket teremtenek mind pénzügyileg, mind társadalmilag. A díjat idén Virág Viktor, a MADS alapítója nyerte el.