2018. január 15.

Régi-új kommunikációs igazgató a Hold Alapkezelőnél

Grosser Beatrix számára azonban nem ismeretlen a pálya, hiszen 2007 és 2012 között már ugyanebben a pozícióban megfordult a cégnél, amelyet akkor még Concorde Alapkezelőnek hívtak.

Grosser Beatrix

Grosser Beatrix a budapesti Corvinus Egyetemen szerzett diplomát európai tanulmányok és kommunikáció szakirányon, de folytatott mesterfokú tanulmányokat a franciaországi Clermont Ferrand egyetemén is. Első munkatapasztalatait a közigazgatásban szerezte, majd az MKB Bank kommunikációs főmunkatársa lett. 2007-ben került a Concorde Alapkezelőhöz marketing és kommunikációs igazgatóként – most az idő közben nevet váltott céghez tér vissza azonos munkakörbe.

Dávid Alexandra 2013-tól töltötte be a marketingigazgatói posztot, mely során több online platform fejlesztésben is részt vett HOLD Alapkezelő és HOLD Alapforgalmazó különböző üzletágaiban, 2018-tól ezen fejlesztéseket viszi tovább digitális üzletfejlesztési igazgatóként.

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt. Frissítve!

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.