2012. június 14.

Régi-új szóvivő a Magyar Közútnál

RTL-es kitérő után visszatért a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-hez Pécsi Norbert Sándor, a cég korábbi kommunikációs csoportvezetője.

RTL-es kitérő után visszatért a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-hez Pécsi Norbert Sándor, a cég korábbi kommunikációs csoportvezetője.
Pécsi Norbert Sándor

Pécsi Norbert Sándor korábban három éven keresztül dolgozott a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-nél, távozásakor a cég kommunikációs csoportvezetője és egyben szóvivője volt. Ezt követően a piacvezető kereskedelmi televízió, az RTL Klub kommunikációs és marketing ügyeit is intéző ON-R Communication Kft.-nél dolgozott, többek között olyan produkcióknak volt a sajtóreferense, mint a Csillag Születik 2011-es és 2012-es, valamint az X-Faktor 2011-es szériája. 2012. június 11-ei dátummal pedig most visszatért korábbi munkaadójához, a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-hez, annak Kommunikációs főosztályához, szóvivői státuszba.

A szakember a debreceni Kölcsey Ferenc Református Tanítóképző Főiskola kommunikáció szakán végzett, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. és az ON-R Communication Kft. előtt a debreceni központú Alföld Televíziónál is dolgozott riporterként.

Jogi kommunikációs kurzust indít a szegedi jogi kar

11 órája

Az országban egyedülálló tantárgy érinti a jogi pálya számos kommunikációs sajátosságát, a jogi hivatásrendeket és az ügyvédi reklámokat is - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.