2017. január 12.

Régi-új vezető a volt Geomédia lapoknál

Grim Mária kereskedelmi és PR igazgatóként tér vissza a portfólióhoz.

Január 9-től Grim Mária lett a kereskedelmi és PR igazgatója a Szabad Földet, a Vidék Ízét, a Diéta és Fitneszt valamint a Turning Points éves kiadványt jegyző Mezőgazda Lap- és Könyvkiadó Kft-nek illetve a Vasárnapi Híreket és a Népszavát kiadó XXI. század Média Kft-nek.

A szakember - aki házassága előtt Menyhárt Mária néven vált a médiapiac elismert szereplőjévé - ismerős terepre tért vissza, hisz’ korábban - 2003-tól - nyolc éven át irányította hirdetési igazgatóként a Geomédia Zrt. sales szakmai tevékenységét, azt követően került az Integrált Média Megoldások élére. Vezetése alatt lett a Geomédia Kiadó portfólióját és egyéb médiumokat is kezelő sales house az akkori hirdetési szektor stabil szereplője a print, az online és a rádiós piacon egyaránt. A szakember ezután rövid időre eltávolodott az üzletágtól, most azonban visszatérve a jövőben a két kiadó kereskedelmi kiemelt ügyfelei és a PR terület irányítása tartoznak hozzá.

Jogi kommunikációs kurzust indít a szegedi jogi kar

1 napja

Az országban egyedülálló tantárgy érinti a jogi pálya számos kommunikációs sajátosságát, a jogi hivatásrendeket és az ügyvédi reklámokat is - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.