2014. augusztus 26.

Regionális kommunikátort nevezett ki a GE

Schubauer Krisztina a Fényforrás üzletághoz érkezett.

Schubauer Krisztina a Fényforrás üzletághoz érkezett.
Schubauer Krisztina

Schubauer Krisztina az Európa, Közel-Kelet és Afrika alkotta EMEA régióért felelős kommunikációs és PR szakértőként igazolt a GE Fényforrás üzletágához. E pozíciójában az üzletág kulcspiacainak kommunikációs tevékenységét koordinálja az EMEA régióban Kalocsai Kinga regionális kommunikációs és PR menedzser irányításával. Emellett a vállalat digitális kampányait felügyeli és az üzletág Budapesten található régiós központjának belső kommunikációs feladatait is támogatja. A jövőben nagyobb hangsúlyt fektetnek a cég felelősségvállalási programjainak széleskörű megismertetésére is.

Schubauer Krisztina a PwC Magyarországtól igazolt a GE-hez, előző munkahelyén marketing- és kommunikációs szenior szakértőként a tanácsadó cég vállalati, brand- és digitális kommunikációjáért felelt, valamint a fenntartható üzleti megoldások kidolgozásával és a vállalat társadalmi felelősségvállalási tevékenységével foglalkozott.

Igazságot az Y generációnak!

2019. március 22.

Átlagosan két évente váltanak munkahelyet, nem kifejezetten lojálisak, viszont elképesztő a tudásvágyuk: ez az Y generáció, akiket nem sok pozitív bírálat ért az elmúlt évek során.