2015. augusztus 25.

Régiónkra koncentrál a Viber

Az üzenetküldő alkalmazást működtető cég ezért közép-kelet-európai vezetőt nevezett ki.

Atanasz Rajkov lett a Viber kelet-közép-európai vezetője. A kinevezés a régió súlyát jelzi: a több mint 600 millió egyedi felhasználóval rendelkező alkalmazás számára a térség benne van a top3 piacban.

Atanasz Rajkov

A most kinevezett vezető a Viberhez való csatlakozását megelőzően tíz évig felelt a legnagyobb bolgár telekommunikációs vállalat mobil- és hozzáadott értéket képviselő szolgáltatásainak kereskedelmi stratégiájáért, valamint meghatározó szerepet játszott az ország startup-ökoszisztémája felépítésében.

Új pozíciójában legfontosabb feladata az lesz, hogy tovább építse a Viber piaci pozícióit, elsőként Bulgáriában, Görögországban, Szerbiában és Magyarországon. A cég szerint e négy piac felhasználószámban és fejlődési potenciálban is kiemelkedik az összesen 27 millió Viber-felhasználóval rendelkező régió országai közül.

Németh Ottó távozik a Henkeltől

2020. február 13.

Új igazgatót neveztek ki a Henkel magyarországi Beauty Care üzletág lakossági területének irányítására. Szak Zsuzsanna 2020. február 1-től tölti be a pozíciót.

A fiatalok a legmotiváltabb munkavállalók

2020. február 13.

A Monster állásportál és a TNS intézet tanulmányában több, mint 2000, különböző generációkat képviselő embert kérdeztek arról, hogy mi az, ami a munkával kapcsolatban fontos számukra.


Több száz állás a média és marketing világából