A feladat a teljes SPT-csatornaportfólió márkakommunikációjának irányítása lesz.

Lakinger Józsefet nevezte ki közép-európai régiós brandigazgatónak a Sony Pictures Television (SPT) Networks CE. Az új pozícióban az SPT csatornaportfóliójának teljes márkakommunikációjáért felel. Feladata a csatornák nézettségének és márkaismertségének növelése lesz, ő felügyeli a kutatási osztály működését is. A vállalat budapesti központjában fog dolgozni, és John Rossiternek, a közép-európai régió ügyvezető igazgatójának tartozik beszámolási kötelezettséggel.

A szakember az SPT-hez a Viacom International Media Networkstől érkezik, ahol a kelet-európai régió marketing-, kommunikációs és kreatívigazgatói pozíciója mellett a régiós Nickelodeon Brand Developent igazgatói posztot is betöltötte. Korábban az Allegro Group e-kereskedelmi vállalatportfólióért felelős marketingigazgatója volt.

A SPT Networks közép-európai portfóliójába tartozik az AXN, az AXN Black, az AXN White, az AXN Spin, valamint két non-lineáris szolgáltatás: az AXN Now és az AXN Player. A magyar piacon immár a társaságé a Viasat3 és Viasat6 is.

Lakinger JózsefNézze meg Lakinger József teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.