2013. február 14.

Régiós szerepben az Avon kommunikációs vezetője

A szakember négy piacon irányítja a cég külső kommunikációját februártól.

A szakember négy piacon irányítja a cég külső kommunikációját februártól.
Tóth Veronika

Nemzetközi pozíciót kapott február 1-jével Tóth Veronika, az Avon Magyarország kommunikációs szakértője. Ennek nyomán egy tíz fős csapat élén ő felel négy piac teljes külső kommunikációjáért. Magyarország mellett Bosznia-Hercegovina, Horvátország és Szlovénia tartozik a felügyelete alá.

"Az új pozíció a felelősség mellett rengeteg újdonságot és kihívást is rejt magában, így izgatottan nézek a jövőbe. Az egyes országok piaci sajátosságainak köszönhetően változatos és sokrétű folyamatokra számítok" – mondta el a szakember, aki 9 év ügynökségi tapasztalattal a háta mögött 2011 áprilisában csatlakozott az Avon PR-csapatához, mint PR & Advertising Specialist.

Tóth Veronika helyét Gaál Melinda tölti be, aki korábban a 2012. decemberében kettévált Avon Duna-csoport (Magyarország, Bosznia és Hercegovina, Horvátország, Szlovénia, Bulgária, Albánia, Macedónia, Szerbia és Montenegró) belső kommunikációs és munkáltatói márkázással kapcsolatos feladataiért felelt. Pályafutását az Open Communications-nél kezdte, ahol a Procter&Gamble szépségipari márkán dolgozott, majd 2009-ben a Flow PR csapatához csatlakozott, ahol a Budapest Bank kommunikációs feladatait látta el. Az Avonhoz 2011 decemberében az LG Electronics-tól érkezett, ahol régiós pr- és vállalati marketingaktivitásokat menedzselt.

Speciális programozói készségeket igényel a filmipar

2019. június 20.

A filmiparban edződő programozók merőben más kihívásokkal kell szembenézzenek, más hozzáállással – állapították meg a szakmai előadók a Codecool Programozóiskola szervezésében lezajlott Főszerepben a programozó meetupon.

Új vezetőket igazolt a HPS Group

2019. június 20.

Két új vezetővel bővült a HPS Group csapata: Kuti István digitális üzletágvezetőként, Szakál Zoltán pedig stratégiai vezetőként csatlakozott a céghez.