2010. november 25.

Rozgonyi Szerbiában

Szerbiában lett tanácsadó a Nemzeti Hírközlési Hatóság utolsó elnöke. A digitális átállásban segédkezik Rozgonyi Krisztina.

Szerbiában lett tanácsadó a Nemzeti Hírközlési Hatóság utolsó elnöke. A digitális átállásban segédkezik Rozgonyi Krisztina.

Az NHH nyáron leköszönt (utolsó) elnöke szabályozási és jogi vezető tanácsadóként segíti a BBC Word Trust vezette nemzetközi konzorcium munkáját.

A nemzetközi konzorciumot a BBC World Service Trust vezeti, tagjai a British Broadcasting Corporation (UK), a Digital TV Group (UK), az Eaga Plc (UK), az Ofcom (UK) és a Canal France International (FR). A Rozgonyi Krisztina vezette szabályozási és jogi szakértői csapat feladata, hogy az átállási projektben a szerb kormány és a szabályozó hatóságok számára kidolgozza a nemzeti digitális frekvenciaszabályozás keretrendszerét, a vonatkozó törvényeket és végrehajtási utasításokat, kialakítsa az új intézményrendszer kereteit, valamint tanácsaival segítse az átállás folyamatát – írja a Kreatív.

Új ügyvezető a Neo Interactive élén

4 órája

Benda Gergely veszi át május 1-jétől a neo operatív irányítását, Soós Gergely eddigi ügyvezető tulajdonosként piacépítéssel foglalkozik a jövőben.

Kulcsterületeken erősít új szakértővel az EY

2018. április 20.

Partnerként csatlakozott az EY üzleti tanácsadással foglalkozó csapatához Demeter Ákos, aki korábban jelentős tapasztalatot szerzett mind a bank- mind a tanácsadói szektorban.