2010. november 25.

Rozgonyi Szerbiában

Szerbiában lett tanácsadó a Nemzeti Hírközlési Hatóság utolsó elnöke. A digitális átállásban segédkezik Rozgonyi Krisztina.

Szerbiában lett tanácsadó a Nemzeti Hírközlési Hatóság utolsó elnöke. A digitális átállásban segédkezik Rozgonyi Krisztina.

Az NHH nyáron leköszönt (utolsó) elnöke szabályozási és jogi vezető tanácsadóként segíti a BBC Word Trust vezette nemzetközi konzorcium munkáját.

A nemzetközi konzorciumot a BBC World Service Trust vezeti, tagjai a British Broadcasting Corporation (UK), a Digital TV Group (UK), az Eaga Plc (UK), az Ofcom (UK) és a Canal France International (FR). A Rozgonyi Krisztina vezette szabályozási és jogi szakértői csapat feladata, hogy az átállási projektben a szerb kormány és a szabályozó hatóságok számára kidolgozza a nemzeti digitális frekvenciaszabályozás keretrendszerét, a vonatkozó törvényeket és végrehajtási utasításokat, kialakítsa az új intézményrendszer kereteit, valamint tanácsaival segítse az átállás folyamatát – írja a Kreatív.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

1 napja

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.