2010. november 22.

Rubos Krisztina távozik a Metropoltól

Távozik a Metropol marketingigazgatói posztjáról Rubos Krisztina. A feladatokat átmenetileg Hivatal Péter, a napilap vezérigazgatója látja el.

Távozik a Metropol marketingigazgatói posztjáról Rubos Krisztina. A feladatokat átmenetileg Hivatal Péter, a napilap vezérigazgatója látja el. Rubos Krisztina szinte a kezdetektől részt vett az 1998-ban indult ingyenes napilap felépítésében, erős márkává fejlesztésében. Két évig a Metro International kelet-európai regionális marketingigazgatója is volt, e megbízatása csak a cég átszervezése miatt szűnt meg.

A november 26-án közös megegyezéssel távozó marketingigazgató utódját még nem választották ki. A szakember 11 évet töltött a Metropolnál, munkássága alatt valósult meg a napilap brandjének felépítése, a nagy sikert aratott arculatváltás és számos kulturális és jótékonysági kampány lebonyolítása. Rubos Krisztina a távozás kapcsán elmondta, hogy a jövőben nem a médiában, hanem más területen kívánja folytatni karrierjét.

Rubos Krisztina a diplomaszerzése táján kialakuló magyar reklámpiac egyik úttörőjénél, a Topreklámnál kezdett dolgozni account executive beosztásban. Két évvel később account supervisorrá léptették elő a hamar nemzetközivé vált, BBDO-érdekeltségbe került cégnél, ahol nagy nemzetközi márkák piaci bevezetésével szerzett jelentős tapasztalatokat. Innen 1995-ben távozott, és 1997-ig a magyar tulajdonú Cre-Action reklámügynökség ügyvezető igazgatójaként folytatta karrierjét.

Nyolcéves reklámügynökségi pályafutása után „magánzóként” is kipróbálta magát: irányította a családi vállalkozásként létrehozott Horvath szépségszalont, de különféle egyéb projektekbe is bedolgozott külsős tanácsadóként. 1999-ben lépett be az MTG Metro Gratis kiadóhoz marketingigazgatóként. Szinte a kezdetektől részt vett az 1998-ban indult ingyenes napilap felépítésében, erős márkává fejlesztésében. Két évig a Metro International kelet-európai regionális marketingigazgatója is volt, e megbízatása csak a cég átszervezése miatt szűnt meg.

Nagy változások jönnek a munka világában

2019. március 13.

Már nem munkakörre, sőt nem is készségeket szem előtt tartva, hanem tanulási potenciál alapján kell keresni a munkavállalókat, hangzott el az SAP a „Future of work now” című rendezvényén.